Szerelemből igazi szerelem?

/Szerelemből igazi szerelem?
Szerelemből igazi szerelem?2019-01-22T15:42:53+00:00

Ha a szerelmet keresed és megtalálod csalódni fogsz, mert nem azt fogod kapni amit elképzeltél. A szerelem nem szünteti meg a problémáidat. Nem leszel tőle mindig vidám és boldog…sőt. Nem garantálja neked, hogy sosem leszel egyedül többé és még csak nem is fog örökké tartani.

szerelemből igazi szerelem

Amikor a szerelmet keresed

Amikor azt mondod, hogy a szerelmet keresed valójában az igazi szerelemre gondolsz, de nem biztos, hogy azt is találod majd meg. Az igazi szerelem ritka kincs és sokszor egy teljes élet sem elég, hogy rátalálj. Hogy miért ilyen nehéz rátalálni? Azért, mert rossz helyen keresed és igazából keresned sem kellene, mert ott van benned. A legnagyobb akadály az igazi szerelem és közted Te magad vagy és amíg nem állsz készen rá addig csak szerelmeket fogsz találni.

Mikor állsz készen az igazi szerelemre?

És hogy mikor állsz készen az igazi szerelemre? Ha képes vagy szeretni önmagad. Ha csak csodálsz és nem birtokolsz. Ha tudod, hogy csak a jelen számít. Ha a boldogságodat már nem külső tényezőktől teszed függővé és ha már nem támasztasz elvárásokat. Bármelyik szerelem lehet igazi szerelem. Csak rajtad múlik. Ha felül tudsz emelkedni a saját egódon és elfogadod azt a tényt, hogy ezen a világon semmi nem a tiéd és a boldogságod csak rajtad múlik, akkor bármelyik szerelem az igazi szerelemmé válhat.