Személyes szerelmi tanácsadó

/Személyes szerelmi tanácsadó
Személyes szerelmi tanácsadó2019-01-22T15:49:26+00:00

Hogy megtaláld az igazi szerelmet

Egy személyes szerelmi tanácsadó segíteni tudna, hogy megtaláld az igaz szerelmet és fel tudd ismerni, amikor szembe jön veled. Sokan ennél a pontnál hibáznak. Ha összetéveszted a szerelmet a testi vonzalommal akkor értékes éveket vesztegetsz el az életedből egy olyan kapcsolatra amiben nem lehetsz boldog.

szerelmi tanácsadó

A külsőségek, és a testi vágy elvonja a belső értékekről a figyelmet. Ahhoz, hogy elkerüld a szerelmi zsákutcákat, meg kell élned bizonyos helyzeteket. Minél több emberrel kell megismerkedned. Csalódj bennük pozitívan vagy negatívan, érezz irántuk viszonzatlan szerelemet, vagy szexuális vágyat. A lényeg, hogy éld át, tapasztald meg, vond le a tanulságot és lépj tovább ha nem vagy boldog. Sokan beleragadnak egy élethelyzetbe és nem lépnek tovább vagy továbblépnek, de nem tanulnak belőle és újra belekerülnek az adott szituációba.

Ne köss kompromisszumokat

A lényeg, hogy ne köss kompromisszumokat ha a szerelemről van szó. A tapasztalataid lehetnek pozitívak vagy negatívak, de mindegyikből lehet és kell is tanulnod. Egészen addig amíg össze nem áll benned a kép arról, hogy kit is keresel valójában. Nem biztos, hogy meg is tudod majd fogalmazni, de amikor szembe jön majd veled érezni fogod, hogy ő az.

Ki vagy mi a személyes szerelmi tanácsadó?

Minden téren hasznos ha bővíted az ismereteidet, de a szerelemhez az emberi lelkek megismerése a leghasznosabb, a sajátodat is beleértve. Ugyanis honnan tudnád, hogy melyik étel lesz a kedvenced ha nem kóstolod végig az étlapot. Természetesen nem kóstolhatod végig az összeset, de messze jobb döntést hozhatsz ha minél több ételt ismersz az étlapról. A megszerzett tapasztalat olyan, mint egy jó barát. Segíteni fog neked a szerelmi döntésekben. A saját tapasztalatod a személyes szerelmi tanácsadó, aki sosem fog cserben hagyni és mindig a te érdekeidet fogja szolgálni. Lehet, hogy nem hozol tökéletes döntéseket még a te személyre szabott tanácsadód segítségével sem, de biztosan jobbakat fogsz, mint nélküle.