Miért vagy még mindig egyedül?

/Miért vagy még mindig egyedül?
Miért vagy még mindig egyedül?2019-01-19T12:04:45+00:00

Túl sok csalódás ért

Túl sok csalódás ért és emiatt bizalmatlanná váltál. Nem hiszed, hogy találhatsz valakit még ebben az életben akiben nem fogsz csalódni és ezért sokszor már esélyt sem adsz a jelentkezőknek. Lehet, hogy randizgatsz és még az is lehet, hogy bele is mész hosszabb rövidebb kapcsolatokba, de legbelül nem hiszed, hogy működhet és ezért nem is engeded teljesen bele magad.

miért vagy még mindig egyedül

Túl nagyok az elvárásaid

Hosszú listát tudnál írni arról, hogy milyen párt keresel és hogy milyen képességek birtokában kell legyen. Éppen ezért senki nem tud megfelelni az elvárásaidnak, mert túl sokat vársz a jelentkezőktől. Megadod nekik ugyan az esélyt, de mindegyikük leveri a lécet, mert túl magasra raktad nekik.

Túl sikeres vagy

Tartós párkapcsolat hiányában a munkádra és a karrieredre koncentráltál inkább és ez meg is látszik az egzisztenciádon. Mindent megteremtettél magadnak amit szerettél volna és persze a saját magad erejéből és ez természetes módon megnövelte az önbizalmadat is. A magabiztos emberektől sokan félnek és ráadásul te is a sajátodéhoz hasonló anyagi szinten élő emberekkel szeretnél ismerkedni, ami ha magas akkor túlságosan leszűkíti a potenciális jelentkezők számát.

Túl szép vagy

Szerencsés genetikával áldott meg a sors és könnyen meg tudod bolondítani az ellenkező nem tagjait akkor, hogy lehet hogy egyedülálló vagy? Ha a lepedő összegyűrése a cél, akkor nagy előny, hogy könnyen vonzalmat tudsz másokban ébreszteni, de ez nem érvényes a tartós párkapcsolat esetében. Sok ember küzd önbizalom hiánnyal és emiatt alul értékelheti saját magát és a külső adottságait is és azt gondolja, hogy nem érdemel meg vagy nem illik hozzá egy olyan szépség, mint te. Az sem segít a helyzeten, hogy ha esetleg ad kettőtöknek egy esélyt és ha nehezen is, de megpróbál a félelmein úrrá lenni, akkor bármilyen nyilvános helyre kimozdultok együtt az ellenkező nem tagjai rajtad legeltetik a szemüket, esetleg még nyíltan körbe is udvarolnak. Ez és az ehhez hasonló események sajnos folyamatos féltékenységhez és vegül a kapcsolat megszünéséhez vezetnek.

Túl önálló vagy

Régóta egyedül vagy és ezért minden felmerülő problémával egyedül nézel szembe. A magányosan eltöltött évek során elfogadtad, hogy csak magadra számíthatsz. Már hiába lenne valaki melletted, aki szeretne segíteni, te nem kérsz belőle és inkább megoldod magad, mert tudod hogy képes vagy rá. Az egyedül töltött évek alatt túlságosan is önálló lettél és kívülről nézve azt látják, hogy neked igazából senkire sincs szükséged.

Még nem talált rád

De az is lehet, hogy egyszerüen csak még nem talált rád az igazi szerelem.