Miért vagy féltékeny?

/Miért vagy féltékeny?
Miért vagy féltékeny?2019-01-19T11:51:37+00:00

Miért vagy féltékeny? Egyszerűen csak azért, mert nagyon szeretsz valakit akit nem akarsz elveszíteni. Félsz, hogy a szerelmed elhagy egy másikért. Ha két ember szereti egymást, akkor a féltékenység mindig jelen van valamilyen szinten. Itt igazából az a kérdés, hogy van-e értelme féltékenynek lenni. Van-e értelme az egész kapcsolatot próbára tenni a saját félelmed miatt.

miért vagy féltékeny

Miről is szól a féltékenység?

Mert miről is szól a féltékenység? Arról hogy félsz, hogy elhagy a szerelmed valaki másért. És miért félsz? Mert azt hiszed, hogy te nem vagy elég neki, hogy te nem tudod őt boldoggá tenni. Hát az igazság az, hogy ez nem is a te feladatod. A félelem amit te érzel, az a legkevésbé sem helyénvaló és megalapozott.

A boldogság elérése

A boldogság elérésének lehetősége minden ember számára adott és ehhez nem kell egy másik ember. Minden ember a saját boldogságáért felel, mivel minden ember csak saját magát teheti boldoggá. Az egy másik kérdés, hogy ha te egy boldog és kiteljesedett életet élsz, akkor a környezetedben élőket is inspirálhatod és jó hatással lehetsz rájuk. De ettől még nem feladatod bárkit is boldoggá tenni, csakis saját magadat. Ezért teljesen felesleges a féltékenység ugyanis ha elhagy azt nem miattad teszi, hanem saját magáért. Mert ő még nem tudja amit te már igen, hogy nem másnál és nem másban kell keresni a boldogságot hanem sokkal közelebb, saját magadban.