Miért pont őt szereted?

/Miért pont őt szereted?
Miért pont őt szereted?2019-01-19T11:42:38+02:00

Ha megkérdezik tőled, hogy miért pont őt szereted vagy, hogy miért vagy szerelmes a párodba mit felelsz rá? Ő a mindened? Mert szereted? Nem tudsz nélküle élni? Vagy esetleg ő a legszebb vagy legjóképűbb Megtesz érted bármit? Ő az egyetlen akire mindig számíthatsz? A tenyerén hordoz?

miért pont őt szereted

Az előbb felsorolt esetleges válaszok nem okok csak okozatok. Egyikből sem következik a szerelem, hanem mindegyik a szerelem következménye. Azért tartod őt a mindenednek, a legszebbnek, a legkedvesebbnek, mert szerelmes vagy belé és ugyenezért nem tudsz nélküle élni. Ő is azért tesz meg érted mindent és azért számíthatsz rá mindig, mert szerelmes beléd.

Nincs megfelelő válasz

Tehát a kérdésre nincs konkrét megfelelő válasz. Ami legközelebb áll a valósághoz és válaszként adhatjuk erre a kérdésre az a “nem tudom”. Nem tudhatjuk, hogy kibe és miért szeretünk bele. Ha már kialakult az érzés akkor körül tudjuk írni, de a kialakulásának okát nem tudjuk. Fogalmunk sincs, hogy mikor, melyik emberbe és miért leszünk szerelmesek, de ezt nem is kell tudnunk előre, mert úgyis abban a pillanatban kiderül amikor először találkozunk vele. Nem biztos, hogy minden ilyen találkozás szerelem lesz, de érezni fogjuk, hogy más mint a többi. Egy ember életében több ilyen találkozás is lehet, de egyik sem a véletlen műve. Ezek a találkozások azért mások, mert már nem első találkozások. A lelkek felismerik egymást ha már előző életekben volt dolguk egymással. Ezek a találkozások gyakran szerelemben bontakoznak ki. Nem minden ilyen találkozásból lesz szerelem, de minden igazi szerelem ilyen találkozással kezdődik. Az igazi szerelem nem más, mint egy földöntúli kapocs két lélek között akiknek valami sorsszerű feladatuk van egymással.

Nincsenek véletlenek

Minden okkal történik. Nem véletlen, hogy nem tudjuk befolyásolni az igazi szerelmet és persze az sem, hogy a legváratlanabb pillanatokban és a leghihetetlenebb helyzetekben ismerjük meg azt az embert akit igazából már nagyon is ismerünk…vagy mégsem?

E-book a szerelemről...

X