Igaz szerelem

/Igaz szerelem
Igaz szerelem2019-01-19T12:19:28+00:00

Igaz szerelem vagy szerelem?

Az igaz szerelem felismeréséhez tudnunk kell, hogy miben különbözik a szerelemtől. A kettő közti különbséget igazából nem akkor fogjuk megérteni ha a két fogalmat vizsgáljuk hanem akkor ha saját magunkat. Ugyanis a Te lelkedtől függ, hogy csak a szerelem vagy az igaz szerelem talál rád.

Nem létező fogalmak

Ha eljutsz egy bizonyos lelki szintre az életed során akkor már nem esel szerelembe olyan könnyen.
A lelked kifinomultabbá, tapasztaltabbá válik és jobban fogod tudni, hogy mi az igazán fontos számodra az életben. Ezen a szinten vagy képes megélni azt az állapotot ahol az önzés, a féltékenység, a birtoklási vágy nem létező fogalmak. Nem az önös érdekek vezérelnek, nem várod el a másiktól, hogy felvidítson vagy oldja meg a problémáidat.

igaz szerelem

Nem hívogatod naponta többször telefonon, hogy ellenőrizd mit csinál, merre jár. Ezek csak az egódnak fontosak és az egód csak magával törődik. Ahhoz, hogy eljuss erre a szintre túl kell lépned saját magadon, pontosabban a saját egódon.

Az igaz szerelem ott kezdődik

Az igaz szerelem ott kezdődik, ahol az egód véget ér. Tisztában kell lenned önmagaddal, szeretni, tisztelni és ismerni kell saját magadat. A boldogságodat ne egy másik emberben keresd. Ne tárgyakban, élményekben, emberekben hanem saját magadban. Mert ha megtalálod akkor képes leszel adni is belőle, de úgy adni, hogy semmit nem vársz érte cserébe és ha találsz egy másik lelket akivel mindezt megoszthatod, akkor olyan pillanatokat élhetsz át ami semmihez sem fogható. Igazi szárnyalás és határtalan boldogság. Ez az igazi szerelem.