Igazi szerelem

Szerelem vagy igazi szerelem

Ahhoz, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi az igazi szerelem, tudnunk kell azt, hogy miben különbözik a szerelemtől. A kettő közti különbséget igazából nem akkor fogjuk megérteni ha a két fogalmat vizsgáljuk hanem akkor ha saját magunkat. Ugyanis a Te lelkedtől függ, hogy csak a szerelem vagy az igazi szerelem talál rád.

Nem létező fogalmak

Ha eljutsz egy bizonyos lelki szintre az életed során akkor már nem esel szerelembe olyan könnyen. A lelked kifinomultabbá, tapasztaltabbá válik és jobban fogod tudni, hogy mi az igazán fontos számodra az életben. Ezen a szinten vagy képes megélni azt az állapotot ahol az önzés, a féltékenység, a birtoklási vágy nem létező fogalmak. Nem az önös érdekek vezérelnek, nem várod el a másiktól, hogy felvidítson vagy oldja meg a problémáidat.
igazi szerelem
Nem hívogatod naponta többször telefonon, hogy ellenőrizd mit csinál, merre jár. Ezek csak az egódnak fontosak és az egód csak magával törődik. Ahhoz, hogy eljuss erre a szintre túl kell lépned saját magadon, pontosabban a saját egódon.

Az igazi szerelem ott kezdődik

Az igazi szerelem ott kezdődik, ahol az egód véget ér. Tisztában kell lenned önmagaddal, szeretni, tisztelni és ismerni kell saját magadat. A boldogságodat ne egy másik emberben keresd. Ne tárgyakban, élményekben, emberekben hanem saját magadban. Mert ha megtalálod akkor képes leszel adni is belőle, de úgy adni, hogy semmit nem vársz érte cserébe és ha találsz egy másik lelket akivel mindezt megoszthatod, akkor olyan pillanatokat élhetsz át ami semmihez sem fogható. Igazi szárnyalás és határtalan boldogság. Ez az igazi szerelem.