Honnan tudod, hogy szerelmes vagy?

/Honnan tudod, hogy szerelmes vagy?
Honnan tudod, hogy szerelmes vagy?2019-01-19T12:28:09+02:00

Sokszor vagyunk bizonytalanok és talán a legtöbb bizonytalanság az érzelmeink körül vannak. Jól választottam? Tényleg ő az igazi? Képes leszek leélni vele az egész életemet? Hűséges tudok maradni? Szerelmes vagyok egyáltalán? Ezek a kérdések legtöbbünkben felmerülnek és nagyon nehéz megválaszolni őket viszont nem lehetetlen.

honnan tudod, hogy szerelmes vagy?

A testi vonzalom nem szerelem

Sokan összekeverik a testi vonzalmat a szerelemmel. Hogyan lehetséges ez? Az egymás iránt érzett szexuális vágy nagyon erős tud lenni, de ez csak egyszerű biológiai folyamat, ösztön. Hiába kívánod őt és úgy érzed, hogy szükséged van rá ez az érzés csak és kizárólag a testére vonatkozik. A szerelem esetén teljesen más a képlet. Ha szerelmes vagy nem csak a teste vonz hanem a lelke is, és leginkább a lelke. A testi vágy egymás iránt nagyon izgalmas tud lenni és sok kellemes percet tud okozni, de össze sem lehet hasonlítani a szerelemmel. Ennek ellenére sokan összekeverik a kettőt, pedig a szerelemnek egyértelmű jelei vannak.

Mi a szerelem?

A szerelem egy olyan érzelem a másik iránt amikor egyszerre van jelen a bizalom, a barátság, az őszinteség és a testi vonzalom.
Amikor szerelmes vagy:
-Legszívesebben minden percedet vele töltenéd.
-Ha hallod a hangját elmosolyodsz.
-Pozitívabban látod a világot és tele vagy energiával.
-Boldog voltál nélküle is, de vele még boldogabb vagy.
-Úgy érzed, hogy megérkeztél.
-Az ellenkező nem tagjai hidegen hagynak.
-Úgy érzed, hogy ő a legjobb barátod, de mellette jelen van a szexuális vonzalom, kötődés is.
-Számodra fontosabb az ő boldogsága, mint a sajátodé.

Ha ezek nagy része igaz rád akkor kijelentheted, hogy szerelmes vagy. Persze ettől még lehetnek kételyeid és lehetsz bizonytalan, de ha valóban szerelmes vagy, akkor bizonytalanság ide kételyek oda így is úgy is mellette akarsz maradni, mert a lelke egyszerűen vonzza a tiédet és ha szerencséd van akkor ez fordítva is igaz.

E-book a szerelemről...

X