Csók

Csók2021-05-23T15:24:44+02:00

A csók jelentősége

A csók jelentősége sokkal több, mint elsőre gondolnád.
Elindíthat életre szóló kapcsolatokat és ugyanakkor véget is vethet nekik. Amikor először csókolod meg a kiválasztottadat az egy nagyon fontos lépcsőfoka az ismerkedésnek, ott akkor eldőlhet az egész kapcsolat sorsa. Amikor viszont egy kihülő félben lévő kapcsolatból kitekintesz, akkor egy csók végleg pontot tehet az előző párkapcsolatra. Ha a Férfi és nő közötti barátsághoz hozzáadod a csókot, akkor már párkapcsolatnak hívjuk. A szeretkezést is a csók érzékisége különbözteti meg egy átlagos együttléttől, mert ha van érzelem akkor azt a csókon veszed észre legelőször. Lehet egy csók vad vagy vággyal teli, de aki volt már valaha szerelmes az tudja, hogy a szerelmes csók nem hasonlítható össze egyikkel sem. A szerelem hatással van rád így a csókodra is és ha te titkolnád is az érzéseidet a csókod biztosan el fogja árulni.

csók

Első csók

Az első csók meghatározó. Amikor az ajkaitok először egymáshoz érnek, akkor gyakorlatilag minden eldőlhet. A csók a szeretkezés része és mindenki úgy csókol ahogy szeretkezik ha tudatában van ennek ha nincs. Az első csók még az ismerkedésről, kiváncsiságról és a játékosságról kell hogy szóljon. Aki már az első csóknál nem figyel oda a másikra az nagy valószínűséggel később sem fog.

Barátság és a csók

Gyakran előfordul férfi női barátságoknál, hogy idővel átalakul, elmélyül. Egy “véletlenül” elcsattant csók ennek a folyamatnak a kezdete lehet. Amint megtörtént attól a pillanattól kezdve minden megváltozik. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor egy új kapcsolat kezdődhet ha pedig csak egyoldalú, akkor az a barátság végét is jelentheti.

Érzéki csók

A csók amikor két ember ajka egybeolvad, csodálatos érzés. De hogy mennyire csodálatos az attól függ, hogy mennyi érzelem van benne. A csók igazából nem más, mint a szerelem titkos nyelve. A legtöbb amit mondhat egymásnak két szerelmes ember az benne van egy érzéki csókban.

Az utolsó első csók

Az első csóknál nem említettem a legkülönlegesebbet az első csókok közül, ami nem más, mint életed utolsó első csókja. Hogy miért annyira különleges? Egyrészt azért, mert ha átélted, akkor már megtaláltad ebben az életben akit kerestél. Másrészt azért, mert soha nem lehetsz benne teljesen biztos, hogy már átélted-e. Érezni, sejteni, remélni lehet, hogy már megtörtént, de teljes bizonyossággal csak egyetlen pillanatban fogod tudni…A halálod pillanatában.
Szerinted Te túl vagy már az utolsó első csókodon?