Befolyásolhatod, hogy kibe leszel szerelmes?

/Befolyásolhatod, hogy kibe leszel szerelmes?
Befolyásolhatod, hogy kibe leszel szerelmes?2019-01-22T16:50:32+02:00

Szerelem első látásra

Sokan hisznek a szerelem első látásra fogalmában. Ezek a szerelmek ritkán találnak viszonzásra. Legtöbbször csak egyoldalú érzelem, de ha viszonzásra is talál csak nagyon ritkán válik hosszú tartalmas kapcsolattá és ebben az esetben is inkább arról van szó, hogy a szerelmet összetéveszted a testi vonzalommal. Mire rájössz, hogy tévedtél általában már van több gyerek, közös vagyon és sok együtt eltöltött év aminek nagyrésze jobb esetben csak megszokás, rosszabb esetben konfliktusokkal teli boldogtalanság.

Sorsszerű találkozások

Lehetnek sorsszerű mindent elsöprő találkozások amik egy életre meghatároznak bennünket.

befolyásolhatod kibe leszel szerelmes

Ezeket nem tudod elkerülni vagy befolyásolni, mert valamit tanulnod kell belőlük.
Lehet pozitív és negatív erdeménye is ezeknek a találkozásoknak, de tovább lehet és kell lépni ha megtanultad a leckét és továbbra sem vagy boldog. Mert ez a fő cél. A boldog harmónia. Azt nem befolyásolhatod, hogy kibe szeretsz bele, de azt el tudod dönteni, hogy ez a szerelem negatívan vagy pozitívan fog hatni az életedre. Most azt gondolod, hogy rendben van, de hogyan döntsem ezt el. A megoldás egyetlen szó…tapasztalat.

Tapasztalatszerzés

A tapasztalatszerzés tudáshoz, a tudás helyes döntéshez vezet.
Persze garancia semmire sincs, de a tapasztalattal amit megszerzel könnyebben felismered, hogy mikor kell kilépned egy sehova sem vezető szerelemből vagy még azelőtt rájössz, hogy nem vezetne sehova mielőtt még elkezdődne és így tovább. Rengeteg felesleges időt és energiát spórolhatsz meg magadnak és így sokkal nagyobb eséllyel indulsz az igazihoz vezető úton.

E-book a szerelemről...

X