Szerelmes Idézetek

A szerelmes idézetek kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy a szerelmet más emberek nézőpontjából is megvizsgálhassuk illetve más és más szemüvegen át értelmezhessük hiszen nem mindenki egyformán éli meg. A többféle tapasztalatokból és az eltérő életkorokból kifolyólag nagyon érdekes véleményeket ismerhetünk meg. Van amelyikkel tudunk azonosulni és van amelyikkel nem, de mindenképpen közelebb kerülünk általuk ahhoz, hogy teljesebb képet kaphassunk a világ legtitokzatosabb és legizgalmasabb érzéséről, ami nem más mint a szerelem. A szerelem rengeteg meglepetést, jót és rosszat egyaránt tartogathat a tapasztalatlan szívek számára. Ahhoz, hogy minél könnyebben eligazodhassunk a szerelem ösvényein érdemes minden lehetőséget megragadni arra, hogy ismeretekhez jussunk. A szerelmes idézetek segítségével bepillanthatunk ha csak egy röpke percre is más emberek szerelemről alkotott gondolataiba, véleményeibe, tapasztalataiba. Levonhatjuk belőle saját következtetéseinket vagy nem, egyetérthetünk velük vagy sem. Ha bármelyik szerző idézetével, gondolatával tudunk azonosulni akkor akár felhasználhatjuk a saját érzéseink és gondolataink kifejezésére is ha mi nem tudjuk vagy nem akarjuk a saját szavainkkal megtenni.
Osho idézetek
"Tedd olyan boldoggá a társadat, hogy úgy érezze, nincs szüksége semmilyen más kapcsolatra. Mert a legtöbb ember annyi problémát gyárt, hogy még ha a társa nem is gondolt másik kapcsolatra, elkerülhetetlenül gondolni fog rá, hogy elmeneküljön."
Osho
Victor Hugo idézetek
"A szerelem olyan,mint a fa: magától növekszik, mély gyökeret ereszt egész valónkba és gyakran tovább zöldül a szív romjain."
Victor Hugo
Csernus Imre idézetek
"A magány az az állapot, amikor valakiben háború zajlik, belső háború; az egyedüllét meg az az állapot, amikor valakiben nincs harc, benne az angyal és az ördög békét kötött."
Csernus Imre
Johnny Depp idézetek
“Becsukhatod a szemed, hogy ne lásd, amit nem akarsz látni, de nem csukhatod be a szíved, hogy ne érezd, amit nem akarsz érezni.”
Johnny Depp
Oscar Wilde idézetek
"Szerelem nélkül az élet nem több, mint faragatlan szikla, mely az isteni szobrász lábainál nyugszik a kőfejtőben."
Oscar Wilde
Szerelmes filmidézetek
„Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.”
Szerelem és más drogok
Legszebb Szerelmes Idézetek
„De most nem félek többé... igézetben élek. Mintha tudnám a varázsszót… De a varázsszó mindössze annyi, hogy szeretek valakit.”
Márai Sándor