Johnny Depp Szerelmes Idézetek

Johnny Depp

Első filmszerepéhez ugyan Nicolas Cage segítette hozzá, de az igazi sikert a Tim Burton rendezte Ollókezű Edward főszerepe hozta. Összesen nyolcszor játszott Tim Burton filmben. Igazán népszerűvé és elismertté Jack Sparrow kapitány szerepe tette A Karib-tenger kalózaiban.
johnny depp
Johnny Depp szerelmes idézetek gyűjteménye nem azért készült el, mert Johnny Depp rajongója lennék. Johnny Depp egy méltán elismert és népszerű amerikai színész. Sok mindent lehetett hallani a magánéletéről és a filmjeiről. Ezeket én itt nem is részletezném, mert nem tartozik ide. Lehet érte rajongani vagy utálni, de az vitán felül áll, hogy meglepően nagy igazságok hangzottak már el a szájából többek között a szerelemmel kapcsolatban is. Természetesen itt csak a szerelmes idézeteit gyűjtöttem össze.

Szerelmes idézetei

Becsukhatod a szemed
“Becsukhatod a szemed, hogy ne lásd, amit nem akarsz látni, de nem csukhatod be a szíved, hogy ne érezd, amit nem akarsz érezni.”
Ha egyszerre két embert szeretsz
“Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.”
A szerelem nem vak
“A szerelem nem vak, csupán lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat lássunk meg, amiket más nem lát.”